Καλώς ορίσατε στο Under Construction

Καλώς ορίσατε στη σελίδα μας. Πρόκειται για μια γενικού ενδιαφέροντος σελίδα χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία. Αν έχετε να μας προτείνετε κάποιες βελτιώσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

16.6.12

...για δημαγωγούς και απατεώνες

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα σε δυο σημαντικές προσωπικότητες και στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεωδοράκη. Αν έχετε υπομονή να παρακολουθήσετε το βίντεο, θα τους ακούσετε εκφράζουν τις απόψεις τους  για τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, για το γεγονός ότι όλοι συμφωνούμε στο ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις αρκεί να αφορούν κάποιους άλλους, για το ότι η μάνα του Σρέντερ ήταν καθαρίστρια, όταν εκείνος ήταν καγκελάριος της Γερμανία, την ίδια στιγμή που οι δικοί μας μεγάλοι πολιτικοί είχαν καταστήσει την απατεωνιά στοιχείο προβολής και περηφάνειας. Μιλούν ακόμα για τις αντιπολιτεύσεις που μόνο στόχο είχαν να λένε όχι σε όλα, για τους πάντοτε αθώους Έλληνες και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα που άπτονται της ελληνικής πραγματικότητας και νοοτροπίας.

 


Και μιας και έρχονται εκλογές, επιτρέψτε μου να εκθέσω ένα ρητό το οποίο είναι σχετικό με το γενικότερο πλαίσιο της παραπάνω συζητήσης.

Η δημοκρατία είναι ένα μέσο το οποίο εξασφαλίζει ότι δεν θα κυβερνηθούμε από καλύτερους από αυτούς που μας αξίζουν.
                                                                                                                      George Bernard Shaw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου